Čo obsahuje Avemar (pre pacientov s rakovinou?️)
Tento článok vznikol na podnet nezmyselných komentárov a nepodložených urážok od konkurencie predávajúcich placebo a „zázračné“ liečivá, ktoré vyrábajú nekompetentný ľudia bez lekárskeho alebo vedeckého vzdelania iba za účelom zisku bez ohľadu na zdravie pacientov.
OBSAH:
-
Čo je Avamar?
-
Čo obsahuje Avemar alebo aké je zloženie Avemaru?
-
A čo teda vzniká pri fermentácii pšeničných klíčkov?
1. Čo je Avemar ?
Skôr ako sa dostaneme k samotnému odhaleniu zloženia Avemaru, povedzme si, čo to vlastne Avemar je.
Avemar je schváleným doplnkom stravy pri liečbe onkologických pacientov v EÚ aj vo svete. Avemar je schválený vo viacerých krajinách celého sveta a okrem celej EÚ sa predáva na každom kontinente, okrem Antarktídy.
Mnohí odporcovia Avemaru, ktorí sú mimochodom zapojení do homeopatického biznisu, zaklínadiel reiky a pseudo-liekov s obsahom všemocného vitamínu C a 95% obsahom cukru, tvrdia doslova:
(pôvodné znenie aj pravopis z vyjadrení ľudských hijen):
…“rakovinu a všetky civilizacné choroby odstránite vitaminovymi doplnkami“ ………..“prestaňte ničiť ľudí chemoterapiou a budete mať výsledky“ ……….. „ďalší brak od farmaceutických oligarchov“………..“za 3 mesiace som vyliečil svoju babku z rakoviny šťavou z ovocia a vitamínmi“…
a ďalšie…
……“jedla som vitamín C a rakovina zmizla za 30 dní“…………alebo ………„rakoviny vás zbavím extraktom z cesnaku“, ktorý mimochodom tento a jemu podobní šamani predávajú za tisíce eur, a kopec ďalších nezmyslov.
Pokiaľ súhlasíte s týmito tvrdeniami, zatvorte túto stránku a už sa sem nevracajte a o vašom rozhorčení môžete porozprávať na počkanie každému v čakárni u lekára.
Keďže ste ešte tu, asi vás skutočne zaujíma, čo Avemar obsahuje…
2. Čo obsahuje Avemar alebo aké je zloženie Avemaru?
Avemar je vyrobený prírodnou cestou z pšeničných klíčkov. Konkrétne sa jedná o extrakt z fermentovaných pšeničných klíčkov.
Prekvapení?
A čo je fermentácia? Neskrýva sa za tým žiadna chémia? Fermentácia je proces využívajúci mikroorganizmi, bez ktorého by ľudstvo pravdepodobne neprežilo.
Fermentáciou sa v dnešnej dobe vyrába obrovské množstvo výrobkov, napr. syry, jogurty, bryndza, olivy a olivový olej, chleba, kakao, acidko, kefír, víno, pivo, alkohol a mnohé ďalšie.
Pri výrobe Avemaru sa na fermentáciu pšeničných klíčkov používa v podstate pekárenské droždie (Saccharomyces cerevisiae). Vzniknutá tekutina prechádza sériou štandardizovaných laboratórnych vyšetrení, následne sa extrahuje a suší [1].
Takže všetkým, ktorí píšu, doslova a do písmena citujem: „vy svina nepchejte do ľudie chemotrapiu a hémiu“ odkazujeme to isté, čo si každý môže prečítať na stránke Avemaru, alebo na facebookovej stránke, že
Avemar je čisto prírodný produkt.
3. Čo vzniká pri fermentácii pšeničných klíčkov?
Dr. Khrystyna Zhurakivska, ITALY, hovorí : „Avemar obsahujem stovky zložiek, ktoré vznikli pri fermentácii a spoločne sa podieľajú na zastavení rastu rakovinových buniek a ich zničení [2]. Niektoré z týchto zložiek sú zastúpené vo vysokej miere, cca 95% obsahu a niektoré v mikro-škále. Medzi najviac zastúpené patria prírodné látky zo skupiny metoxy-benzochinónov.“
Tieto sú kľúčové a robia z Avemaru unikátny produkt, ktorý je podľa András Telekes: schopný okamžite naštartovať imunitný systém a výrazne pomôcť pri potlačení vzniku rakoviny, pri rakovinovom ochorení, počas liečby a dokonca pri recidíve ochorenia [3].
Súhra všetkých týchto látok zastúpených v Avemare tvorí jedinečný prírodný produkt, ktorého výsledky pri liečbe rakoviny sú vedecky overené v rôznych experimentoch na ľudských a zvieracích bunkových líniách [1].
Žiadne tvrdenie: „jedna pani povedala“….
Avemar nič neskrýva, sami sa môžete presvedčiť a prečítať si tieto vedecké štúdie.
Zdroje:
1) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27820157
2) https://www.mdpi.com/2072-6643/10/10/1546/htm
3) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20155632
Mohlo by vás zaujímať:
O autorovi
RNDr. Milan Fraňo, PhD.
Pôsobil som na Univerzite Komenského, taktiež vo Vedeckom Parku UK v Bratislave a Slovenskej Akadémii vied. Venoval som sa vývoju rýchlej diagnostiky rakoviny cez miRNA, liečbe diabetu a spolupracoval s MIT.